Theoriecursus Utrecht

De beste theoriecursus in Utrecht!

Ook jij kunt al binnen 1 dag slagen voor je theoriecursus. Utrecht en regio gaan naar Sneltheorie.nl, waar je leert volgens een veel gemakkelijkere lesmethode. Deze is volledig afgestemd op het theorie-examen van het CBR. Een eendaagse theoriecursus met je theorie-examen op dezelfde dag. Hierbij wordt alles voor je geregeld: de theoriecursus zelf, het reserveren van je theorie-examen en het vervoer naar het CBR. Op je terugreis naar huis heb je je theorie op zak! Zo niet, dan mag je GRATIS terugkomen totdat je wel geslaagd bent, dankzij onze 100 % SLAGINGSGARANTIE.

Een betere theoriecursus

Onze theoriecursus werkt anders dan de stoffige oude theorieboeken. Minder gortdroog, saai en duur, en aangepast op de stof die je ook echt in het CBR-examen zult aantreffen. Door deze stof veel met je te herhalen, kun je deze straks automatisch aanspreken. Bovendien krijg je het echte examengevoel, omdat wij als enige in Utrecht (en Amsterdam) dezelfde antwoordkastjes gebruiken als het CBR. Ook zijn onze vragen gemodelleerd op de allernieuwste van het CBR-examen. Het enige dat je voor deze theoriecursus nodig hebt is een goede motivatie.

Theoriecursus in Utrecht met hogere slaagkans

Inmiddels bedienen wij naast de regio Amsterdam ook cursisten in de regio Utrecht. Zo zijn er veel mensen uit Utrecht die onze theoriecursus hebben ontdekt. Gemak en succes staan bij ons voorop, dus zullen we je vanuit jarenlange ervaring de nuttigste tips, trucs en ezelsbruggetjes aanleren. Zo kun je nooit meer schrikken van een vraag tijdens je examen. Ook regelen wij het vervoer naar het CBR, zodat je je volledig kunt focussen op het examen. Voor dat je het weet heb je je examen op zak!

REACTIES LEERLINGEN: