auto theorie cursus

Sneller op weg dankzij onze auto theorie cursus

Niet alleen in de auto neem je graag de kortste weg. Ook op weg naar je autorijbewijs ga je het liefst zo snel mogelijk. De auto theorie cursus van SnelTheorie.nl helpt je hierbij. Wij wijzen je de weg, door je vanaf het begin van de dag 100% examengericht les te geven. Diezelfde middag kun je dan direct het CBR theorie-examen afleggen. Ook die weg is zo kort mogelijk: onze cursuslocatie ligt vlakbij het CBR-gebouw, niet ver van het NS station Sloterdijk in Amsterdam. Hier behaal je je theorie cursus B gewoon in 1 dag!

De betere auto theorie cursus

We hebben onze unieke lesmethode volledig gericht op het klaarstomen voor het CBR examen. Deze cursus werkt anders dan de bekende theorieboeken, die vooral te boek staan als gortdroog, saai en duur. Wij richten ons liever op waar het over gaat: de behandelde stof die je in het CBR examen zult aantreffen. Door deze theorie veel met je te herhalen weet je alles straks automatisch. Je hebt slechts goede motivatie nodig; dan kom je er wel met onze auto theorie cursus. Snel en gemakkelijk.

Hoe werkt deze auto theorie cursus?

Het leren voor je theorie gaat veel gemakkelijker met handige tips, trucs en ezelsbruggetjes. Die geven we je in ruime mate. Ons eigen proefexamen blijkt hierbij steeds weer van grote waarde. Ook dit onderdeel hebben wij zelf ontwikkeld. Het komt dan ook veel beter overeen met het werkelijke theorie-examen dat je bij het CBR zult afleggen. Zelfs de drukkastjes voor het registreren van je antwoorden zijn precies hetzelfde. Zo ben je het “echte examengevoel” dus al meteen gewend, terwijl de antwoorden nog allemaal in je achterhoofd zitten.

Meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op en schrijf je direct in voor onze volgende auto theorie cursus!

Bewerken

REACTIES LEERLINGEN:

auto theorie cursus